Wie ben ik?

Mijn achtergrond en Opleidingen

 •  Opleiding voor Fysiotherapie “Leffelaar” te Amsterdam; diploma behaald in 1977.
 •  Basisopleiding Haptonomie bij Frans Veldman Sr. te Overasselt, van 1978 t/m 1980.
 •  Haptotherapie opleiding bij de Academie voor Haptonomie te Doorn, 1986 t/m 1990.
 •  Zwangerschapsbegeleiding opleiding bij de Academie voor Haptonomie te Doorn, gevolgd tijdens de Haptotherapie opleiding.

Vele vormen van nascholing w.o.

 •  “Rouwverwerking en Stervensbegeleiding”.
 •  “GZ – Haptotherapie en Relatiebegeleidingen”.
 •  “Het leren omgaan met pijn”.
 •  “Seksualiteit”.

Nascholing

 •  “Haptotherapie en Ethiek” bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie te Nijmegen, in 2005.
 •   2 jarige Postacademische opleiding “Ethiek in de Zorgsector” bij het UMC St. Radboud te Nijmegen, in 2006 en 2007.

Met deze onderwerpen heb ik inmiddels uitgebreide ervaring in de praktijk opgedaan en zodoende een grote expertise opgebouwd.

In december 1977 ben ik in Weert komen wonen en werkte ik in een Fysiotherapiepraktijk. In maart 1984 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, eerst 9 jaar in Stramproy en sinds december 1992 in Weert. Sinds begin 2009 heeft de Vereniging van Haptotherapeuten het begrip GZ – Haptotherapeut geïntroduceerd. GZ – Haptotherapeuten zijn Haptotherapeuten die een aantoonbaar grote medische en psychologische kennis hebben op Hbo-niveau, GZ – Haptotherapeut is dus een kwaliteitslabel.

Naast dit alles was ik een groot aantal jaren ook actief binnen de Ver. van Haptotherapeuten als lid van de toetsingscommissie en ben ik medeoprichter en beklede ik div. bestuursfuncties binnen de Ver. van Haptonomisch Zwangerschapsbegeleiders.

Recente berichten

  Recente reacties

  Geen reacties om te tonen.